Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Welkom bij H.A.D.E.S.

Welkom op de website van H.A.D.E.S.

Wie is H.A.D.E.S. eigenlijk? Wij zijn een Team en Vereniging binnen de airsoft community. Deze twee onderdelen zijn apart van elkaar!
Het team is in het kort samengevat het leukste gedeelte. De vereniging inclusief KVK zorgt ervoor dat airsoft voor iedereen betaalbaar blijft. Door middel van diverse samenwerkingen met andere teams en organisaties, zoals bedrijven maken wij de airsoft betaalbaar voor iedereen. H.A.D.E.S. is een organisatie die zich inzet voor iedereen! Zo zetten wij onze naam op de kaart als een transparante vereniging die iets wil bieden. Wij werken samen met mensen die het zelfde doel hebben als ons.

Waarom is dit tot stand gekomen? Die vraag krijgen we heel vaak te horen. We horen vaak dat de sport op zich zelf al behoorlijk prijzig is. Maar hoe leuk is het als je door middel van inzet een beloning krijgt? Iedereen wilt gratis spullen, maar wij zorgen ervoor dat je dit kan krijgen. Ben je benieuwd naar alle benefits? Bekijk dan even onze video waar alles wordt uitgelegd. Bij vragen kan je altijd een mail sturen naar Info@hades-airsoft.eu

Bekijk rustig de rest van de website!

wat is airsoft?

AIRSOFT IS EEN ACTIEVE SPORT, MAAR WAT HOUD DAT IN?

Een Airsoft-wapen lijkt vaak op echte vuurwapens, maar de replica's schieten kleine plastic BB's van 6 mm af. In zijn aard is airsoft vergelijkbaar met first-person shooting videogames, en het maakt het mogelijk om realistische gevechten en tactische scenario's te ervaren.

actie video's

Zie ons in actie!

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
Instagram