Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Vereniging H.A.D.E.S

Vereniging H.A.D.E.S. is een officiële vereniging die bij de KVK handelsregister staat ingeschreven. Dit houd in dat wij als vereniging ons aan de normen en waarde moeten houden die officieel door een notaris zijn ingevuld door middel van een akte. Dit houd ook tevens in dat alle vermelde plichten op de website, ook na geleefd moeten worden.

Wij bieden onze leden dus stabiliteit, maar ook zeker een kans om door te groeien binnen de airsoft. Wij geven iedereen gelijke kansen. Ben je al ingeschreven bij onze vereniging? Dan maak je al vanaf dat moment dus gebruik van onze benefits! In de video hier onder wordt alles goed uitgelegd, hoe het dus in ze werk gaat. Heb je iets wat nog niet duidelijk
is, stuur ons dan even een bericht met je vraag.

Wat bieden wij nog meer? Wij zijn als vereniging, met diverse organisaties druk bezig met een eigen locatie te vinden. Dit kost tijd, want het moet aan alle regels van de NABV voldoen. Mocht er een locatie zijn die geschikt is, dan wordt dat zelf grootst aanpakt op de website en onze social media kanalen.

BEKIJK DE VIDEO

In deze video leggen we kort, simpel en overzichtelijk uit hoe het contributie plan eruit ziet! Hier wordt door middel van een animatie video uitgelegd hoe jou benefits eruit zien. Ben je geïnteresseerd? Dan kan je, je aanmelden door hier te klikken!

Wil je je aanmelden als volledig team? Dat kan! Vermeld dan even per mail alle officiële namen die zich willen aanmelden. Stuur dan even een mail met alle informatie die van belang is.

Indoor Arena

Recently our team has opened a new and super cool location
for your friends and colleagues.

Pro Shop

Arena / Events

DMZ

COMING SOON

OUTDOOR FIELD

We offer indoor arena and large outdoor fields for
lots of fun in a good weather.

Skirmishes

Milsim Lite

Operations

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
Instagram