aanmelden

Lidmaatschap Voordelen

  • Korting op onze Sponsor Webshops
  • Gratis toegang op 1 van onze velden, 1x per maand
  • Gratis toegang op onze jaarlijkse Barbeque
  • H.A.D.E.S. Patch
  • Gegarandeerde kans op Cash back en upgrades
  • Kans op gratis lidmaatschap van de NABV
faq

Frequently Asked Questions

Hoe oud moet ik zijn om me aan te melden bij de vereniging?

Om je aan te melden moet je minimaal 18+ jaar oud zijn. Dit zijn de regels om een NABV Lidmaatschap aan te kunnen vragen. Daarbij moet je een NABV pas hebben om je aan te kunnen melden bij onze vereninging. Dit komt omdat wij jou ook spullen geven voor je inzet. En voor deze spullen heb je een geldig lidmaatschap pasje nodig van de NABV.

Nog geen lidmaatschap bij de NABV? Niet getreurd, wij geven je enkele weken de tijd om dit te regelen. Alleen gaan de benefits van onze vereniging pas in als je een kopie van je pasje op stuurt per mail.

Moet ik me eigen replica hebben om te mogen joinen?

Om de vereniging te joinen, het liefst wel. Het is geen verplichting. Sommige mensen willen eerst even een paar keer spelen, voordat ze alles aanschaffen. Wij geven jou de kans om met 1 van onze replica’s te spelen, om zo de sport een klein beetje onder de knie te krijgen. Wij kunnen je ook helpen met het uitzoeken van de geschikte gear en replica’s. Dat zal niet tijdens de evenementen wezen, maar daar kiezen we een andere dag voor uit dan.

Hoeveel kost het om me aan te melden bij vereniging H.A.D.E.S.?

De contributie voor een heel jaar is €150. Daarvoor krijg je heel veel voordelen die ook op onze website te vinden zijn. Heb je der nog vragen over kan je ons altijd een mail sturen. Mail dan even je vraag naar: info@hades-airsoft.eu

Mag ik vrienden mee nemen tijdens H.A.D.E.S. evenementen?

Vrienden mee nemen mag altijd. Maar geef het wel even van te voren aan. Zo kunnen we makkelijker de team verdeling doen.

Daarbij zullen de vrienden die je meeneemt, een patch van ons ontvangen voor die dag. Zodat andere teams zien dat deze persoon bij ons hoort voor die aangegeven dag.

Hoe vaak spelen jullie per maand?

Wij proberen zoveel mogelijk te spelen. Maar wij hebben 1 dag, dat we met het hele team spelen. Benieuwd wanneer wij spelen? Hou dan ons instagram account in de gaten.

Uit hoeveel leden bestaat Team H.A.D.E.S.?

Alle leden die binnen Team H.A.D.E.S. zitten vind je hier. Aanmelden kan altijd, door ons een nette email te sturen met je ervaring. Wij zullen dan je aanvraag binnen het team bespreken.

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
Instagram